1 | 2 | 3 | 4 | 5

Welkom Namens

Andre & Inge Schoonderwoerd

Nieuwsbrief 2019-01 : Verhuisbericht

 

Ik vertrek………………………………………………….naar?

Na bijna 12 jaar GCS en 27 jaar wonen in Vlaardingen gaan wij “Drentenieren” !

GCS hebben we met heel veel plezier en inzet vorm gegeven in de wereld van klassieke auto’s. Wij zijn nog veel te jong en te ambitieus om alleen maar gepensioneerd te zijn. GCS gaat niet meer fulltime, maar in parttime vorm verder in Hoogeveen.

Daar hebben we een locatie gevonden waar wonen en werken op één terrein kan plaatsvinden. Natuurlijk krijgen we ook meer vrije tijd om van de nieuwe omgeving te genieten. Maar we verlaten Vlaardingen met een goed gevoel.

Ter voorbereiding op de verhuizing van GCS en onze woning gaan we GCS in Vlaardingen op 01 juli as definitief sluiten. Dat betekent nog 2 volle maanden dat wij opdrachten kunnen aannemen. Een deel van onze klanten in de regio was al op de hoogte van onze verhuisplannen, waardoor het aanbod in het eerste kwartaal al toenam. We verwachten ook voor de laatste 2 maanden een toename. Afhankelijk van dat aanbod zou het kunnen dat wij een selectie moeten maken. Op het moment dat u een afspraak wilt maken hoor ik graag van u wat de verwachte werkzaamheden zijn en kan ik vrijwel direct informatie geven over de mogelijkheden.

In de loop van september 2019 verwachten wij in Hoogeveen weer volledig in bedrijf te zijn. Tegen die tijd ontvangt u een nieuwsbrief met meer gegevens over onze nieuwe locatie.

Social Media Links