1 | 2 | 3 | 4 | 5

Welkom Namens

Andre & Inge Schoonderwoerd

Mijn MG TC uit 1946 krijgt classic service
De naam door de klanten gekozen?

 

‘Classic Service' ofwel service voor klassiekers. Maar dat niet alleen: ook ‘ouderwets' klassieke service zoals je het vandaag niet meer tegen schijnt te kunnen komen!

 

Enkele in het oog springende eigenschappen: Hoogwaardig vakmanschap dankzij brede en diepgaande technische kennis, waardoor een grote oplossingsgerichtheid voorhanden is. Opvallend voorbeeldige communicatie met de klant waarbij probleemoplossende opties uitstekend doorgesproken worden en het kostenaspect daarin niet vergeten wordt. Zeer gedetailleerde rapportage en facturering waardoor ook op de langere termijn het uitermate overzichtelijk is wat er allemaal precies aan de auto gebeurt is, en waarom. (een sterk punt bij eventuele verkoop).


Lange termijnplanning voor de auto, waardoor er bij vast onderhoud zich zo goed als geen verrassende situaties meer voordoen. De eventuele afstand tussen klant en bedrijf is dankzij persoonlijke haal- en brengservice geen probleem. Het enige wat je als klant nog moet doen is je betrouwbare klassieker probleemloos gebruiken!


Gert van Soest; MG TC 1946; Noord-Holland

 gert van soest mg tc

Social Media Links