1 | 2 | 3 | 4 | 5

Welkom Namens

Andre & Inge Schoonderwoerd

MG garage | specialist in onderhoud MG klassiekers

MG garage

Passie voor MG klassieker

Als je al sinds 1999 een Triumph TR 250 rijdt en in een goede staat van onderhoud verkeerd dan heb je voor jezelf wel eens een nieuwe uitdaging nodig.

Er is een oranje/rode MGB-GT MK I aangekocht als restauratieobject. Met de MGB zijn eerst een aantal korte ritjes gereden om de techniek te beoordelen en een lijstje van mankementen op te maken. Na de aankoop is in zeer korte tijd de MG volledig gestript en direct weggebracht voor een grondige restauratie.

In de tussentijd zijn alle onderdelen grondig gereinigd, geïnspecteerd en zonodig hersteld, sommige onderdelen in kleur gespoten en gereed gemaakt voor latere inbouw. Toen de gitzwarte MGB-GT terug kwam van de restauratie zijn er al heel wat vrije uurtjes in de opbouw gaan zitten.

Inmiddels is de MGB-GT als een echte GCS klassieker herkenbaar geworden vanwege zijn opvallende GCS reclame. De MGB-GT heeft al meerdere keren op beurzen en evenementen gestaan. Het heeft ons regelmatig nieuwe contacten en klanten opgeleverd. De MGB-GT kan ook weer rijden, maar er is nog genoeg werk te verrichten om de klassieker helemaal bedrijfsklaar te maken.

Er zijn heel veel verbeteringen en comfortverhogende zaken doorgevoerd.

 

  1. de MG is omgepoold naar min aan massa
  2. elektrische stuurbekrachtiging
  3. hoofdschakelaar
  4. hightorque startmotor
  5. wisselstroom dynamo
  6. 7 bladen mechanische koelfan
  7. overdruktankje koelsysteem
  8. K&N luchtfilters
  9. Nock-off aluminium Minilite 15” x 5,5J velgen met 185/80 x 15” banden.

 

Een aantal zaken worden nog toegevoegd zoals een thermostaat op de oliekoeler, olietemperatuurmeter, nieuw beige interieur met nieuwe stoelen incl. verstelbare hoofdsteunen, Halda tripmaster, kaartleeslampje. TomTom stopcontact, een groot open vouwdak, enz.

Er zullen nog heel veel vrije uurtjes in de afbouw en afwerking gaan zitten voordat de MGB-GT helemaal bedrijfsklaar is en daadwerkelijk zijn ritten zal gaan rijden.
Omdat de MGB-GT voor eigen gebruik is en er geen deadlines zijn gesteld en GCS ook erg druk is met klantenwerk en alle aanverwante GCS zaken weten we niet wanneer het zover is.

Andre Schoonderwoerd - Garage Classic Service 2016

Openingstijden

GCS is van maandag t/m vrijdag geopend van 08.00 tot 17.00 uur.
Op zaterdag zijn we op afspraak geopend.

T: 010 - 22 38 516

info@garageclassicservice.nl


Altijd bereikbaar:

Op de GSM van André
7 dagen bereikbaar:
T: 06 - 47 151 666

Social Media Links