1 | 2 | 3 | 4 | 5

Welkom Namens

Andre & Inge Schoonderwoerd

Verloop van de opdracht van uw klassieker

In overleg met u worden de werkzaamheden gepland en uitgevoerd!


Allereerst worden de benodigde onderdelen besteld en zodra die zijn uitgeleverd wordt er een werkplanning gemaakt. Als we met de werkzaamheden aanvangen wordt dagelijks (na werktijd) bijgehouden welke werkzaamheden zijn doorgevoerd. Als er tijdens de werkzaamheden onverwachte reparaties ontstaan zal met de eigenaar overlegd worden. Meerwerk wordt vastgelegd en aan de eigenaar bericht. Na toestemming van de eigenaar wordt het meerwerk ingepland en worden er zo nodig extra onderdelen besteld.


Bij grotere en langdurige opdrachten wordt de eigenaar tussentijds en per e-mail geïnformeerd over de vorderingen. Alle contacten met de eigenaar vanaf het allereerste moment tot en met het af leveren van de klassieker en alle tussentijdse contacten incl. rapportages, correspondentie, facturatie en overleg is uitsluitend met André.
Inge doet bij GCS alle ondersteunende taken zoals, administratie, boekhouding, onderdelen halen, uitbesteed revisiewerk wegbrengen en ophalen, acquisitie, advertenties, beurzen organiseren en aanwezig zijn, enz.

 

website ron de bie 021

Andre Schoonderwoerd - Garage Classic Service 2016

Openingstijden

GCS is van maandag t/m vrijdag geopend van 08.00 tot 17.00 uur.
Op zaterdag zijn we op afspraak geopend.

T: 010 - 22 38 516

info@garageclassicservice.nl


Altijd bereikbaar:

Op de GSM van André
7 dagen bereikbaar:
T: 06 - 47 151 666

Social Media Links