1 | 2 | 3 | 4 | 5

Welkom Namens

Andre & Inge Schoonderwoerd

Elektrische stuurbekrachtiging in uw klassieke autostuurbekrachtiging002

Inbouw met behoud van het originele karakter van uw auto!

 

Een elektrische stuurbekrachtiging die geheel verborgen onder het dashboard wordt ingebouwd. Het originele stuurhuis wordt behouden en dus ook de standaard stuuroverbrenging. De mate van bekrachtiging is geheel verstelbaar en is snelheidsafhankelijk. Bij de inbouw wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van originele bevestigingspunten en de beschikbare inbouwruimte, waardoor deze altijd teruggebracht kan worden in zijn originele staat. Onder de motorkap is er geen enkele wijziging te zien, alles blijft origineel.

De voordelen van een elektrisch systeem ten opzichte van een hydraulisch systeem zijn talrijk.

  • De elektrische motor gebruikt alleen stroom wanneer er stuurbekrachtiging benodigd is terwijl de hydraulische pomp continu wordt aangedreven. Deze verbruikt gemiddeld 3 á 4 pk en veroorzaakt dus ook extra verbruik, zelfs bij rechtuit rijden.
  • Doordat het elektrische systeem werkelijk snelheidsafhankelijk is, stuurt deze licht bij lage snelheid en zwaarder bij hoge snelheden. De mate van bekrachtiging is verstelbaar middels een dashboard potentiometer en iedereen kan het stuurgevoel afstellen zoals hij/zij dit zelf wil (bijv. meer assistentie bij brede banden en/of sportstuur). Bij hydraulische systemen is er vaak weinig stuurgevoel en geen mogelijkheid om dit bij te stellen.
  • In het onwaarschijnlijke geval dat de elektrische motor een storing heeft zal de auto exact zo sturen als voorheen zonder stuurbekrachtiging. Bij uitval van de pomp van een hydraulisch systeem zal de auto zéér zwaar sturen.
  • De elektrische bekrachtiging werkt geheel geruisloos, kan niet lekken en is geheel onderhoudsvrij.

Garage Classic Service heeft o.a. een Triumph TR250 en een MGB-GT, waarbij elektrische stuurbekrachtiging is ingebouwd. Wij kunnen dit demonstreren in onze garage en een proefrit is vanzelfsprekend mogelijk.

Wij richten ons op klassiekers zoals; Triumph, Jaguar, MG, Aston Martin etc.

Vraag vrijblijvend een offerte aan per Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.onder vermelding van: Merk, Model, Type, Motorsoort en Bouwjaar. Vergeet ook uw NAW gegevens niet en uw telefoonnummer/GSM te vermelden. Wij zullen uw aanvraag zsm beantwoorden.

Natuurlijk kunt u ons ook bellen: 06 47 151 666.

 

 

website ron de bie 003

 

 

 

Andre Schoonderwoerd - Garage Classic Service 2016

Openingstijden

GCS is van maandag t/m vrijdag geopend van 08.00 tot 17.00 uur.
Op zaterdag zijn we op afspraak geopend.

T: 010 - 22 38 516

info@garageclassicservice.nl


Altijd bereikbaar:

Op de GSM van André
7 dagen bereikbaar:
T: 06 - 47 151 666

Social Media Links