1 | 2 | 3 | 4 | 5

Welkom Namens

Andre & Inge Schoonderwoerd

GCS is het vertouwde adres voor uw klassieke Triumph

Onderhoud en reparatie van Triumphs en andere klassieke Engelse auto’s

De betrouwbaarheid van klassieke Engelse auto’s heeft voor een belangrijk deel te maken met de staat van het technisch onderhoud. Als we kijken naar alle modellen Triumphs zijn de TR typen de sportieve tweezitters en tevens de grootste groep Triumphs die nog als klassieke auto’s door het leven gaan.

Betrouwbaar adres voor uw Triumph

Als trotse eigenaar, sinds 1999, van een Triumph TR 250. Onze werkzaamheden, het technisch onderhoud en de reparaties van verschillende TR typen Triumphs door de jaren heen. Maakt GCS een betrouwbaar adres waar u met uw Triumph terecht kunt.

Veel ervaring in Triumph onderhoud

Het aanbod van TR typen Triumph bij GCS is groot en voor elk technisch probleem, hoe hardnekkig ook hebben we tot nog toe altijd goede oplossingen geboden.

Preventief onderhoud voorkomt erger

Door de inzet van preventief onderhoud aan uw klassieke Triumph voorkomen we slijtage. Dit leid tot een hogere betrouwbaarheid, een langere levensduur en lagere kosten over en langere termijn. Binnen het preventief onderhoud aan uw Triumph vallen o.a. tijdig olie verversen, doorsmeren, inspecteren of vernieuwen van filters, nakijken van remmen en inspecteren koelsysteem. Maar ook bandencontroles, controleren van olieniveaus en meer.

Storingen en reparaties van uw klassieker

Op het moment van onderhoud van uw Triumph worden niet alleen opgegeven storingen en reparaties uitgevoerd door GCS. Ook door ons geconstateerde storingen en nodige reparaties worden in overleg met u hersteld. Tijdige reparatie beperkt een ongeplande uitval van uw klassieker. Daarnaast kunnen niet herstelde defecten leiden tot onveilige situaties en hoge kosten.

Bel of mail voor informatie over preventief onderhoud van uw Triumph.

 

Andre Schoonderwoerd - Garage Classic Service 2016

Openingstijden

GCS is van maandag t/m vrijdag geopend van 08.00 tot 17.00 uur.
Op zaterdag zijn we op afspraak geopend.

T: 010 - 22 38 516

info@garageclassicservice.nl


Altijd bereikbaar:

Op de GSM van André
7 dagen bereikbaar:
T: 06 - 47 151 666

Social Media Links