1 | 2 | 3 | 4 | 5

Welkom Namens

Andre & Inge Schoonderwoerd

Onderhoud Ford Mustang

Op 17 april 1964 is de eerste Ford Mustang geproduceerd en direct als een icoon ontvangen. Lee Iacocca had dat in zijn beste scenario totaal niet verwacht. Van de hooguit 100.000 te verwachte verkopen in het eerste jaar werd in een tijdsbestek van 3 maanden deze grens al gehaald om uiteindelijk de 1 miljoen na 18 maanden te bereiken. Het succes duurde voort tot en met 1973.

Ford Mustang, een klassieke auto die tot verbeelding spreekt

Toen ontstond de oliecrisis en stopte Ford met de productie van de eerste generatie. Als klassieke auto spreekt de Ford Mustang zeer tot de verbeelding. In Nederland zijn ruim 2.500 Ford Mustangs van de eerste generatie op Nederlands kenteken gezet. Vooral de serie tot en met 1967 is zeer gewild. Met de 6 cilinder lijn- of de V8 motoren kun je met het hedendaagse verkeer uitstekend meekomen.

Voor Amerikaanse begrippen is de Mustang geen grote auto en desondanks is het interieur en de kofferbak ruim voldoende. Ook in de motorruimte is er genoeg ruimte om onderhoud en reparaties uit te voeren.

De beschikbaarheid van onderdelen is zowel in eigen land als in Amerika zeer goed. Zelfs voor het cosmetische werk aan de buitenzijde of het interieur van deze serie Mustangs worden nieuwe onderdelen in ruime mate geproduceerd.

Garage voor onderhoud van uw klassieke Ford Mustang

Om uw Mustang in een goede staat van technisch onderhoud te houden of in een optimale staat te brengen kunt u bij GCS terecht. Zodra een klassieke auto bij GCS wordt aangeboden voor onderhoud en/of reparatie wordt eerst een proefrit gemaakt, technisch onderzoek uitgevoerd met duidelijk rapportage die naar de klant wordt gezonden.

Na overleg met de klant en GCS wordt met de afgesproken werkzaamheden begonnen. Klanten worden regelmatig op de hoogte gehouden van de vorderingen. Zoekt u een goed adres voor het onderhouden van uw klassieke Ford Mustang? Bel gerust.

Andre Schoonderwoerd - Garage Classic Service 2016

Openingstijden

GCS is van maandag t/m vrijdag geopend van 08.00 tot 17.00 uur.
Op zaterdag zijn we op afspraak geopend.

T: 010 - 22 38 516

info@garageclassicservice.nl


Altijd bereikbaar:

Op de GSM van André
7 dagen bereikbaar:
T: 06 - 47 151 666

Social Media Links