1 | 2 | 3 | 4 | 5

Welkom Namens

Andre & Inge Schoonderwoerd

Triumph garage voor onderhoud klassieke Triumphs

klassieke Triumph in het bijzonder de TR serie

De betrouwbaarheid van klassieke Engelse auto’s heeft voor een belangrijk deel te maken met de staat van het technisch onderhoud. Van alle modellen Triumphs zijn de TR-typen de sportieve tweezitters en tevens de grootste groep Triumphs die nog als klassieke auto’s door het leven gaat.

Triumph TR 250 van GCS en meer

Een specifiek probleem met de TR2 en TR3 is de relatief zware bestuurbaarheid. De oplossing is een veel eenvoudiger en degelijker tandheugelbesturing. Hierdoor zullen deze typen lichter gaan sturen en zullen het nodige onderhoud en de slijtage tot een minimum worden beperkt.

Voor de TR4aIRS, TR5, TR250 en de TR6 zijn de voor- en achterwielophanging in rubbers gelagerd. Deze rubbers zijn slijtagegevoelig en verliezen al na enkele jaren hun stevigheid wat leidt tot een onrustig stuurgedrag en slecht sporende auto, vaak gepaard gaand met hinderlijke bijgeluiden. Door alle draaipunten van de wielophanging te voorzien van polyurethaan (=PU) en na montage de voor- en achterwielen perfect uit te lijnen krijgt u een klassieke auto terug die goed spoort, een fijn bochtgedrag oplevert en hinderlijke bijgeluiden niet meer kent. Bovendien kunt u een veel hogere snelheid rijden waarbij u zich ook nog eens veel comfortabeler en veiliger voelt. Dus zowel bij hogere als bij lagere snelheden is het resultaat een hogere veiligheid.

GCS heeft met klassieke Triumphs heel veel technische en rijervaring opgedaan. Tenslotte bezitten we zelf sinds 1999 een Triumph TR250 waarmee we inmiddels ruim 100.000 rally- en vakantiekilometers hebben gereden. Ook krijgt GCS vaak andere TR-typen Triumph aangeboden voor reparatie etc. Daardoor is de kennis van GCS over alle TR-typen groot; voor elk technisch probleem, hoe hardnekkig ook hebben we tot nog toe altijd goed oplossingen geboden.

Andre Schoonderwoerd - Garage Classic Service 2016

Openingstijden

GCS is van maandag t/m vrijdag geopend van 08.00 tot 17.00 uur.
Op zaterdag zijn we op afspraak geopend.

T: 010 - 22 38 516

info@garageclassicservice.nl


Altijd bereikbaar:

Op de GSM van André
7 dagen bereikbaar:
T: 06 - 47 151 666

Social Media Links