Jaguar oldtimer specialist

Klassieke Jaguar garage

Onderhoud en reparatie uw klassieke Jaguar in Hoogeveen 

De betrouwbaarheid van klassieke Jaguars heeft voor een belangrijk deel te maken met de staat van het technisch onderhoud. Dit vraagt om specialistische kennis en jarenlange ervaring. Garage Classic Service richt zich puur op Engelse klassiekers, waaronder de Jaguar.

Betrouwbaar adres voor uw Jaquar

Preventief onderhoud aan uw klassieke Jaguar zal tot minder slijtage leiden. Een hogere betrouwbaarheid opleveren en langere levensduur met uiteindelijk lagere kosten. Wij staan hierin voor u klaar.

Het plegen van preventief onderhoud betekent o.a olie tijdig verversen, doorsmeren, filters inspecteren of vernieuwen, remmen en koelsysteem inspecteren, bandencontroles, olieniveaus controleren, enz.

Eerste keer in onderhoud bij GCS?

Na een eerste kennismaking volgt een afspraak om uw Jaguar bij GCS onder te brengen. Er volgt een proefrit, een uitgebreid technisch onderzoek. Vervolgens ontvangt u vooraf een gedetailleerde rapportage en overleg over de uit te voeren werkzaamheden.

Preventief onderhoud voorkomt erger

Door de inzet van preventief onderhoud aan uw klassieke Triumph voorkomen we slijtage. Dit leid tot een hogere betrouwbaarheid, een langere levensduur en lagere kosten over en langere termijn. Binnen het preventief onderhoud aan uw Triumph vallen o.a. tijdig olie verversen, doorsmeren, inspecteren of vernieuwen van filters, nakijken van remmen en inspecteren koelsysteem. Maar ook bandencontroles, controleren van olieniveaus en meer.

Klassieke Jaguar XK 140

Storingen en reparaties van uw klassieker

Op het moment van onderhoud van uw Jaguar worden niet alleen opgegeven storingen en reparaties uitgevoerd door GCS.

Ook door ons geconstateerde storingen en nodige reparaties worden in overleg met u hersteld.

Tijdige reparatie beperkt een ongeplande uitval van uw Jaguar. Daarnaast kunnen niet herstelde defecten leiden tot onveilige situaties en hoge kosten.

Jaguar oldtimer specialist

GCS in Hoogeveen heeft een passie voor Engelse klassiekers, Jaguar, MG, Triumph en de Italiaanse Alfa Romeo series 105.  Wilt u vakmanschap, kwaliteit, goede service en betrouwbaarheid voor reparatie of onderhoud aan uw Jaguar? Neem eenvoudig via telefoon of mail contact met ons op.