Proefrit met uw klassieker

Wij willen rijgedrag en functies van uw klassieker ervaren.

Als de klassieker bij GCS wordt aangeboden en we in overleg met de eigenaar besloten hebben wat er zoal moet gebeuren, dan zal GCS eerst een proefrit maken van +/- 15 km.

De rit begint in de bebouwde kom op een matig wegdek, zodat we de motor rustig op temperatuur kunnen laten komen en rammeltjes enz. kunnen ontdekken. Daarna komen we op een provinciale geasfalteerde bochtige weg waar al tot 80/km uur gereden mag worden. Vervolgens in de bebouwde kom met een aantal stoplichten om het verdere rijgedrag en functies van de klassieke auto te kunnen beoordelen. We draaien dan een rijksweg op om op snelheid de klassieke auto te ervaren.

Het laatste deel van de proefrit is weer de bebouwde kom zodat de klassieker niet “oververhit” bij GCS aankomt. Alle punten die onderweg opgemerkt worden zullen bij het technisch onderzoek extra aandacht krijgen.

Specialist in Engelse klassiekers

GCS in Hoogeveen heeft een passie voor Engelse klassiekers, Jaguar, MG, en Triumph. Wilt u vakmanschap, kwaliteit, goede service en betrouwbaarheid voor reparatie of onderhoud aan uw klassieker? Neem eenvoudig via telefoon of mail contact met ons op.