Verloop van de opdracht

In overleg met u worden de werkzaamheden gepland en uitgevoerd!

Allereerst worden de benodigde onderdelen besteld en zodra die zijn uitgeleverd wordt er een werkplanning gemaakt. Als we met de werkzaamheden aanvangen wordt dagelijks (na werktijd) bijgehouden welke werkzaamheden zijn doorgevoerd. Als er tijdens de werkzaamheden onverwachte reparaties ontstaan zal met de eigenaar overlegd worden. Meerwerk wordt vastgelegd en aan de eigenaar bericht. Na toestemming van de eigenaar wordt het meerwerk ingepland en worden er zo nodig extra onderdelen besteld.

Bij grotere en langdurige opdrachten wordt de eigenaar tussentijds met WhattsApp en/of per e-mail geïnformeerd over de vorderingen. Alle contacten met de eigenaar vanaf het allereerste moment tot en met het af leveren van de klassieker en alle tussentijdse contacten incl. rapportages, correspondentie, facturatie en overleg is uitsluitend met André.

Inge doet bij GCS alle ondersteunende taken zoals, administratie, boekhouding, onderdelen halen, uitbesteed revisiewerk wegbrengen en ophalen, acquisitie, advertenties, beurzen organiseren en aanwezig zijn, enz.

Kantoor GCS

Specialist in Engelse klassiekers

GCS in Hoogeveen heeft een passie voor Engelse klassiekers, Jaguar, MG en Triumph. Wilt u vakmanschap, kwaliteit, goede service en betrouwbaarheid voor reparatie of onderhoud aan uw klassieker? Neem eenvoudig via telefoon of mail contact met ons op.