Garage Classic Service 12,5 jarig jubileum

Op 1 december 2007 zijn wij ons bedrijf gestart, een tijd die bekend staat als de beginperiode van de bankencrisis. Het heeft ons niet weerhouden om met vol enthousiasme het bedrijf vorm te geven in een geheel eigen stijl.

Om ons prille bestaan kenbaar te maken hebben wij vele vormen van acquisitie gepleegd. Uiteraard een onvermijdelijke website, maar zeker ook zakelijke relaties benaderen uit onze werknemers periode. We hebben ook flyers verspreid, op beurzen een stand bemand, in clubbladen geadverteerd en zelfs flyers onder de ruitenwisser gestoken. Ons netwerk in de rallywereld heeft ons ook aan de nodige klanten geholpen.

Binnen een half jaar hadden we onze doelstelling bereikt om dagelijks opdrachten te kunnen uitvoeren aan hoofdzakelijke klassieke auto’s en af en toe een youngtimer.

Op het moment dat de klant kennis maakte met ons bedrijf en wij alle tijd namen om onze transparante werkwijze toe te lichten hadden wij bij wijze van spreken de opdracht al ontvangen! Zodra de klassieke auto bij GCS arriveerde werd er een proefrit gemaakt, een uitgebreid technisch onderzoek verricht met een gedetailleerde rapportage en reparatie adviezen per opgemerkt punt. Na het verzenden per Email kon de klant in alle rust onze aanbevelingen bestuderen. Er volgt vrijwel altijd nog een mondelinge toelichting al dan niet bij GCS met de aanwezige klassieker.

Nadat de opdracht was uitgevoerd en de eindcontrole goed was verlopen kon de klant volop genieten van zijn klassieker.

Die werkwijze wordt nog steeds toegepast en heeft al vele positieve reactie opgeleverd die er ook toe hebben geleid dat klanten spontaan GCS ervaringen op schrift zetten en wij op onze website mochten plaatsen.

Er is in de 12,5 jaar een hechte klantenkring ontstaan uit vele delen van het land en zelfs over de landsgrenzen! Onze verhuizing van Vlaardingen naar Hoogeveen is mede ingegeven door het bereiken van onze pensioengerechtigde leeftijd. Wij doen het sinds 2019 wat rustiger aan en beperken ons nu tot de merken Jaguar, Triumph en MG. Het aantal opdrachten wordt daardoor vanzelf beperkt en feitelijk hebben we alweer een nieuwe balans gevonden tussen werken, ontspannen en van Drenthe te genieten. Wij hopen nog jaren in goede gezondheid het voortbestaan van GCS te kunnen behouden en wensen ook alle klanten en relaties het allerbeste in deze nieuwe crisis.

André en Inge Schoonderwoerd

Garage Classic Service

Mocht u naar aanleiding van dit artikel vragen hebben over pingelen en nadieselen, neem gerust contact met ons op. GCS is gespecialiseerd in onderhoud en reparatie van Engelse klassiekers zoals, Jaguar, Triumph en MG.