Onze MG B uit 1967 in handen van een professional!

Vanaf 2009 zijn wij de eigenaar van een volledig gerestaureerde MG B uit 1967. We hebben de auto niet zelf gerestaureerd maar deze zo van een enthousiaste hobbyist gekocht. Nu is het aanschaffen van een dergelijk pronkstuk niet eens zo heel erg moeilijk.

MG B onderhoud

Het onderhoud dat is pas een uitdaging. Waar breng je nu zo’n auto naar toe als het gaat om het regulier onderhoud. Bij toeval, hoewel, volgens mij bestaat toeval niet, moest de MG voor de verzekering worden getaxeerd. Na het internet te hebben afgezocht kwamen we, dicht bij huis, terecht bij Jack van der Hoek Classic Car taxaties te Zwartewaal. Tijdens de taxatie van onze MG kwam aan het licht dat de rechter voorwielnaaf wel erg warm was geworden na een rit van ca. 30 km.

MG checkup bij specialist

Jack adviseerde ons om voor een checkup naar MG specialist,  Garage Classic Service in Vlaardingen te gaan. Daar was de, speciaal voor klassiekers, ingerichte garage van Andre en Inge Schoonderwoerd. Andre doet vanaf dat moment met zeer veel kennis, ervaring en passie op uiterst professionele wijze het onderhoud en beheer van onze MG B. André heeft de MG volledig in onderhoud en adviseert ons ook als het gaat om de kleine zaken die wij als gebruiker zeer zeker zelf kunnen. Te denken valt daarbij aan bv. lucht in de banden en alle vloeistofniveaus als koel, rem en olie.

Eenmaal hebben wij André nodig gehad toen de MG op een zondagochtend geheel dienst weigerde. André is toen, op zondag, met volledige uitrusting afgereisd naar de plek des onheil en heeft ons daar getracht weer op gang te helpen. Waar tref je dat nog aan in deze tijd. Voor ons is André de specialist om onze MG B in de staat en top conditie te behouden die onze MG en wij eisen en verwachten.

Maarten en Yvonne van Dijk, MG B 1967

Pingelen en nadieselen

MG B specialist in Hoogeveen

Garage Classic Service heeft een passie voor Engelse klassiekers zoals MG, Jaguar en Truimph. Wilt u vakmanschap, kwaliteit, goede service en betrouwbaarheid voor reparatie of onderhoud aan uw klassieker? Neem eenvoudig via telefoon of mail contact met ons op.