Nadat mijn MGA uit 1960 een basale restauratie had ondergaan in 2015 door bevriende relatie, was ik op zoek naar een betrouwbaar onderhoudsadres.

Tijdens een Jaguar onderdelen weekend ergens in Gelderland in 2017 kwam ik in contact met Andre die daar stond met een mooie E-Type van een klant. We kwamen aan de praat en dat klikte meteen! André heeft sindsdien mijn MGA in onderhoud en ik ben zeer tevreden! Vakmanschap in combinatie met iemand die ook nog een prima communiceert en vastlegt wat er allemaal met de auto is gedaan blijft een unieke combi. De meeste klassieker liefhebbers zijn of sleutelaars die niet al te best communiceren of ze kunnen prima kletsen maar wat minder sleutelen. Andre kan dus allebei. Top.

André’s haal en brengservice is geweldig voor de luie klassieker liefhebber en biedt gelijk de mogelijkheid om gezellig bij te kletsen.

Kortom, ik kan André van harte aanbevelen als je vaste onderhoudsman voor je klassieke Engelse liefde(s)!

Gerard Ekhart

Gerard@senzo.world

MG specialist in Hoogeveen

Garage Classic Service heeft een passie voor Engelse klassiekers zoals MG, Jaguar en Truimph. Wilt u vakmanschap, kwaliteit, goede service en betrouwbaarheid voor reparatie of onderhoud aan uw klassieker? Neem eenvoudig via telefoon of mail contact met ons op.