Op zoek naar TR-specialist

Vanwege een brandje in de motorruimte van mijn TR4A zocht ik een goede garage die mijn auto weer in een onberispelijke staat kon terug brengen. Omdat het een verzekeringszaak betreft is het ook van belang dat de garage goed weet hoe te handelen.

Internet gaf al snel uitkomst en ik kwam uit bij Garage Classic Service te Hoogeveen. Vooral de reviews van klanten wekten al meteen het vertrouwen.

Tijdens mijn eerste bezoek aan Garage Classic Service in Hoogeveen verliepen de contacten zoals verwacht. Het was al snel duidelijk dat het project een flinke tijd in beslag zou nemen. Direct werd duidelijk dat er in ieder geval een professionele schade hersteller voor de lak ingeschakeld moest worden. Na zijn inspectie werd duidelijk dat de motorruimte zo goed als leeg gemaakt moest worden  om te zorgen dat al het beschadigde lakwerk geheel tot het kale plaatwerk kon worden verwijderd. Dan pas kan het lakwerk weer in zijn oude glorie hersteld worden.

In het traject werd ook duidelijk dat door de kortsluiting in combinatie met een brandje waarbij ook benzine was weggelekt een professionele elektricien ingeschakeld moest worden en ervaring heeft met klassieke auto’s. De verwachting was dat een vrijwel geheel nieuwe kabelboom moest worden aangelegd.

Na dit voorbereidende werk was het voor de schade expert duidelijk dat het traject inderdaad op deze wijze gevolgd moest worden. Als snel kwam het akkoord van de verzekering om op nacalculatie het project te starten.

GCS heeft al het sleutelwerk verricht, de transporten met de autoambulance naar de bedrijven en de afnames voor het geleverd werk.

Dit is mijn eerste ervaring met GCS en met name André Schoonderwoerd en ik kan alleen maar vol lof zijn over de fantastische service, kennis van zaken en de communicatie tijdens herstelperiode met de klant. Werkelijk fantastisch hoe ik blijvend op de hoogte ben gehouden tijdens dit herstelproces door middel van Emails, telefoontjes en niet te vergeten de foto’s die André geregeld toestuurde.

Daarnaast heeft GCS na observatie door André nog enkele andere kleine, maar noodzakelijke, herstel werkzaamheden uitgevoerd. De kosten werden regelmatig gemeld in een overzichtelijke rapportage met een scheiding van verzekeringszaken en privé zaken.

Een super goede ervaring na een vervelend voorval. Veel dank aan André en lof voor GCS!

Hans van Heijningen

Assen